Sergi ML – 9 de Noviembre , 2018

– CATALÀ –

El proper 9 de novembre de 19h a 22h tindrà lloc la inauguració de l’obra del jove artista català Sergi Muñoz Lozano on exposarà els seus últims treballs que es podran veure fins el dia 24 del mateix mes.

Sergi Muñoz Lozano nascut a Barcelona (Catalunya) el 1994, va començar a interessar-se per la pintura ja que la seva mare era pintora. Ell va començar els seus estudis de disseny i il·lustració a l’Escola Mónaco de Sant Cugat del Vallès. Seguidament, continuà a l’Escola Massana de Barcelona, on va estudiar diverses disciplines artístiques centrant-se sobretot en la pintura fins que va trobar el seu propi llenguatge.

Totes les pintures del Sergi són úniques, personals i expressen les emocions del seu món interior. Ell mostra molt interès en la psicología, que transmet amb energia i dinamísme a través de la utilització de diferents textures i materials, com ara les grans taques, gotes, línies, papers, escrits i fotografies.

El Sergi aplica també a les seves pintures una combinació abstracta de la seva experiència en l’art urbà i el graffiti on intervé i juga molt amb cares i aparences úniques, creades amb diferents capes de materials que troba.

Aplicant les mateixes tècniques que en les teles, ell ha pintat grans murals a diferents institucions, centres culturals i àrees residencials de Barcelona i els seus entorns.

Les seves grans cares amb detalls abstractes i diferents textures, són realment fascinants i cautivadores. Quan et trobes en front d’una, no pots evitar sentir una aclaparadora admiració que omple la teva visió. Descrit per altres com obres realment fortes, poderoses i potents, inclús donant una sensació de divinitat.

– ES –

El próximo 9 de noviembre de 19h a 22h tendrá lugar la inauguración de la obra del joven artista catalán Sergi Muñoz Lozano dónde expondrá sus últimos trabajos que se podrán ver hasta el dia 24 del mismo mes.

Sergi Muñoz Lozano nacido en Barcelona (Cataluña) en 1994, empezó a interesarse por la pintura ya que su madre era pintora. Él empezó sus estudios de diseño e ilustración en la Escola Mónaco de Sant Cugat del Vallès. Seguidamente, continuó en Escola Massana de Barcelona, donde estudió varias disciplinas artísticas centrándose sobretodo en la pintura hasta que encontró su propio lenguaje.

Todas las pinturas de Sergi son únicas, personales y expresan las emociones de su mundo interior. Él muestra mucho interés en la psicología que transmite con energía y dinamismo a través del uso de diferentes texturas y materiales, tales como sus grandes manchas, goteos, líneas, papeles, escritos y fotografías.

Sergi también aplica a sus pinturas una combinación abstracta de su experiencia en arte callejero y graffiti donde interviene y juega mucho con caras y apariencias únicas construidas con diferentes capas de nuevos materiales encontrados.

Aplicando las mismas técnicas que en los lienzos, Sergi ha pintado grandes murales en diferentes instituciones, centros culturales y áreas residenciales en Barcelona y alrededores.

Sus grandes caras con detalles abstractos y diferentes texturas son realmente fascinantes y cautivadoras. Al detenerte frente a una, no puedes evitar sentir una abrumadora admiración que llena tu visión. Descrito por otros cómo obras verdaderamente fuertes, poderosas y con garra, dando una sensación de divinidad.

Tot Sant Cugat
«Sergi Muñoz, el jove artista que veu en l’art un esforç que es gaudeix»
Por Cinta Caballé i Curto
Catalunya, España – 24 de Octubre de 2018
(CLIC PARA LEER)